ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΓΕΩΝ

Τελευταία ενημέρωση: Οκτώβριος του 2022

Η παρούσα Πολιτική επέχει θέση ενημέρωσης των υποκειμένων των δεδομένων σύμφωνα με τα άρθρα 13-14 του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων της ΕΕ 679/2016. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα Πολιτική και εν γένει με τον τρόπο που το petexplorer.gr συλλέγει και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τoν Υπεύθυνo Προστασίας Δεδομένων (εφεξής «Data Protection Officer») τoυ petexplorer.gr στη διεύθυνση: [email protected] . ή στο τηλέφωνο 2114158320

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχει ισχύ μόνο για την ιστοσελίδα petexplorer.gr. Οι χρήστες πρέπει να λαμβάνουν υπόψη, ότι η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους και προς άλλους δικτυακούς τόπους, το petexplorer.gr ωστόσο δεν φέρει κανενός είδους ευθύνη για τις πρακτικές, τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ή το περιεχόμενο των εν λόγω δικτυακών τόπων.

Πώς λειτουργεί το σύστημα αξιολογήσεων στο petexplorer.gr

Εδώ ο ενδιαφερόμενος χρήστης μπορεί να διαβάσει όλη τη διαδικασία της αξιολόγησης και να αντιληφθεί πώς εξασφαλίζεται η διαφάνεια των αξιολογήσεων.

To petexplorer.gr εισήγαγε τις αξιολογήσεις ως ένα μέσο βοήθειας χρηστών και επαγγελματιών . Η διαδικασία των αξιολογήσεων των επαγγελματιών διαφέρει κατά πολύ από τους άλλους κλάδους, καθώς ο τομέας για τα κατοικίδια, τον οποίον εμείς στο petexplorer.gr υπηρετούμε, έχει ιδιαιτερότητες που σεβόμαστε.

Στόχος και φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε σε κάθε ενδιαφερόμενο αμερόληπτες, επαληθευμένες αξιολογήσεις που θα μπορεί να εμπιστευθεί κατά τη σημαντική διαδικασία επιλογής επαγγελματία (πχ κτηνίατρου)

Τι είναι οι αξιολογήσεις στο petexplorer.gr

To petexplorer.gr παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε χρήστη που έχει κλείσει ραντεβού σε επαγγελματία να αξιολογήσει την επίσκεψη που έκανε με βάση ένα ερωτηματολόγιο που του αποστέλλεται, αλλά και με ανοιχτά σχόλια στα οποία περιγράφει την εμπειρία του ραντεβού.

Ο χρήστης μπορεί να γράψει και να στείλει την αξιολόγησή του με βάση την εμπειρία που είχε από το συγκεκριμένο ραντεβού και αν κρίνει απαραίτητο μπορεί να αναφερθεί και σε επόμενα ραντεβού που έχει πραγματοποιήσει στον επαγγελματία εντός του χρονικού διαστήματος των 30 ημερών που παραμένει ενεργή η δυνατότητα αξιολόγησης έτσι ώστε να περιγράφεται μέσω της αξιολόγησης μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Η αξιολόγηση αυτή περνάει από έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί ότι δεν παραβιάζονται οι όροι χρήσης που προστατεύουν τον χρήστη.

Ο επαγγελματίας ενημερώνετε για την αξιολόγηση με χρήση email πριν δημοσιευθεί. Με αυτόν τον τρόπο ο επαγγελματίας γνωρίζει την άποψη του χρήστη για το συγκεκριμένο ραντεβού και μπορεί να λύσει απορίες.

Eπίσης, από τη στιγμή που έχει ανέβει μία αξιολόγηση ο επαγγελματίας έχει τη δυνατότητα να απαντήσει, πάντα σεβόμενος τους όρους χρήσης αλλά και τον κώδικα δεοντολογίας που προβλέπει να μην αποκαλύπτονται προσωπικά δεδομένα.

Η αξιολόγηση είναι ανώνυμη, γιατί εμείς στο petexplorer.gr προστατεύουμε τα προσωπικά σου δεδομένα. Δεν θέλουμε να σε εκθέσουμε. Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία σου για να βοηθήσουμε άλλους ανθρώπους. Η ταυτοποίηση των στοιχείων σου έχει γίνει ήδη από τη διαδικασία του ραντεβού.

Οι αξιολογήσεις δεν εμφανίζονται αυτόματα στο προφίλ του επαγγελματία, καθώς απαιτείται έγκριση από την ομάδα του petexplorer, ώστε να είναι σύμφωνες με τους όρους χρήσης της υπηρεσίας παράγραφος 4. Στην περίπτωση που η ομάδα του petexplorer.gr χρειαστεί διευκρινίσεις θα επικοινωνήσει μαζί σου μέσω email. Μόλις εγκριθεί η αξιολόγηση σου και γίνει ορατή στο προφίλ του επαγγελματία και θα λάβεις ενημέρωση μέσω e-mail.